Sheena Ho

Tijdens mijn eerste yogales in mijn studietijd voelde ik meteen de verbinding met yoga. Ik vond het heerlijk om vol aandacht met mijn lichaam en adem bezig te zijn. Daarna was ik yoga vergeten en ging ik keihard aan het werk in de financiële wereld, totdat mijn lichaam me vertelde dat ik iets was vergeten. Ik werd me bewust van iets wat me al die tijd geduldig heeft bijgestaan. Mijn lichaam en ziel vroegen om mijn aandacht. Toen ik eenmaal weer met yoga begon, viel alles op zijn plaats. Yoga betekent voor mij eerlijk zijn (Satya) naar mezelf en eerlijk zijn naar de ander.

In 2014 volgde ik mijn hart en begon met de Vinyasa flow Yoga opleiding bij Yagoy in Amsterdam. In 2015 ging ik een opleiding Hatha yoga volgen in India, het land waar yoga is geboren. Yoga lesgeven doe ik met plezier en liefde. Door yoga te beoefenen leer ik krachtig te zijn op een zachte en liefdevolle manier. Mijn lessen zijn speels en altijd afsluitend met zachtheid naar onszelf. Yoga brengt ons dichter bij ons ware zelf, het mooiste en waardevolste wat we hebben :). 

Mijn wens is het voor zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken om yoga te beoefenen. Ik geloof dat de wereld een mooie plek is, en met yoga een nog mooiere plek wordt.