Elske Klasen

Zeven jaar geleden, begon ik met het beoefenen van het fysieke deel van yoga om flexibeler te worden na meerdere marathons gerend te hebben en het lesgeven in TRX training. 

 

Naast het flexibeler worden heeft de yoga mij geholpen om zowel fysiek als mentaal sterker te worden. Yoga inspireert mij om mindful in het leven te staan.

Mijn 200-uurs vinyasa / Hatha teacher training heb ik voltooid in India, onder leiding van Heather Elton en Emil Wendel, maar ik zal altijd een student van de praktijk blijven. 

 

In april 2017 heb ik mij gespecialiseerd in trauma sensitieve yoga. Daarna heb ik in september 2017 mijn ervaring uitgebreid met gevangenis-yoga. Deze zomer volg ik nog een aantal opleidingen om zo mijn 500-uurs teacher training te voltooien. 

 

De afgelopen drie jaar heb ik in Qatar gewoond. Bij de voornaamste yoga studio heb ik Vinyasa, Yin en Aerial yoga lessen gegeven die ik altijd combineerde met momenten van meditatie en pranayama (beheersing van de ademhaling). 

 

Ik hou ervan om met yoga op een speelse wijze zowel het lichaam, geest als ziel te voeden in een krachtige en creatieve flow. Het doel hierbij is dat men energiek en in balans van de mat de wereld instapt.